Černý Kmín olej za studena lisovaný

Černý Kmín olej za studena lisovaný

Černý Kmín olej za studena lisovaný

  • Výrobce: Pharmafit Czech s.r.o.
  • Obsah: 100 ml
  • Složení: Nigella sativa (Black Cumin) Seed Oil – Olej z černého kmínu

249 Kč

Přidat do košíku

Citlivá pokožka a pleť, ekzémy, vhodný i do koupele. 

Olej z černého kmínu (olej z černuchy seté) se využívá v asijské a orientální medicíně při kožních ekzémech a kopřivce. Je vhodný k vnitřnímu i vnějšímu užití. Vzhledem tomu, že Černucha setá (černý kmín) obsahuje množství nenasycených mastných kyselin, je olej vhodný jako podpůrný prostředek při léčbě mnoha onemocnění. Je výborný v péči o suchou, citlivou a podrážděnou pokožku obličeje i pokožku celého těla.

 

 

Vůně: Jemně kořeněná vůně.

POUŽITÍ: Suchá podrážděná pokožka.

 

Ingredients (INCI): Nigella sativa (Black Cumin) Seed Oil – Olej z černého kmínu

Složení: za studena lisovaný Kmínový olej

Objem: 100ml

 

Dávkování a užívání: Používejte na pokožku nebo pleť. Ideálního výsledku dosáhnete při noční aplikaci po odlíčení pokožky. Kapátkem odeberte z lahvičky požadované množství oleje do dlaně ruky, prohřejte v dlani a poté aplikujte na pleť. Vetřete do kůže.

Koupele: 30 kapek oleje do vody s horkou vodou.

Masáže: 20 kapek oleje naneste na unavené svaly a lehce masírujte.

 

Upozornění: K vnějšímu i vnitřnímu použití.

Skladování: Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců.

Komentáře

Napište svůj názor

Černý Kmín olej za studena lisovaný

Černý Kmín olej za studena lisovaný

Napište svůj názor

Může vás také zajímat